Welkom op de website van i4Action

i4Action is een specialist in human resources management, performance management, business intelligence (business analytics) en datawarehousing, maar richt zich daarnaast met haar dienstverlening ook op de andere werkgebieden van informatiemanagement.

De kracht van i4Action is dat zij functioneel inhoudelijke kennis en ervaring combineert met technische kennis en ervaring van ICT. Wij begrijpen uw klantvraag als geen ander en vertalen uw informatievraagstuk samen met u naar de door u gewenste diensten, toepassingen en/of oplossingen. Pragmatisme, passie, professionalisme en specialisme gaan hierbij hand in hand. Wij luisteren wel echt naar de wensen van onze klanten omdat we graag van hen leren om samen met hen onze diensten, producten, toepassingen en oplossingen continue te verbeteren.

Wij hebben niet alleen aandacht voor de mooiste ‘state of the art’ oplossingen, maar wij bieden aan wat bij het ambitieniveau en het adaptievermogen van onze klant past. Uiteraard stippelen we graag met hen de marsroute uit naar de toekomst. Maar wel met het uitgangspunt dat de oplossingen altijd goed in de organisatie geborgd kunnen worden.

Vooral op het werkgebieden van Human Resources Management, Dienstroosterplanning, Inzetplanning, Zorg, Financieel Management en Controlling (Management Control / Planning & Control) hebben we veel functionele kennis en ervaring opgedaan. Daarnaast hebben we veel kennis van en ervaring met verschillende basisinformatiesystemen, business intelligence en performance management tools opgedaan.

Met deze website willen we u inzicht geven in onze organisatie, onze dienstverlening, onze oplossingen, onze kennis en ervaring en andere mogelijkheden om u van dienst te zijn. Wij hopen dat u de door u gewenste informatie op onze website kunt vinden. Als u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

  

 

Workshop 'Met e-HRM op weg naar het strategische business partnership' op 24 mei as. bij congres HRM in de overheid.

HRM in de overheid
klik hier voor de folder

 

--------------------------------

    QlikView

 

i4Action - keeps an eye on your business