Bedrijfsprofiel

i4Action is een professioneel, gepassioneerd, dynamisch, Nederlands consultancybureau dat zich sinds 2002 richt op het optimaliseren van de (management-)informatievoorziening voor diverse kritieke bedrijfsfuncties in zowel profit- als non-profit- organisaties.

Bij aanvang van onze activiteiten was de focus voornamelijk gericht op het optimaliseren van de informatievoorziening voor de HRM-functie. In de afgelopen jaren hebben we onze horizon verbreed en richten we ons op het zo optimaal mogelijk inrichten en gebruiken van basisinformatiesystemen én op het ontwerpen en ontwikkelen van integrale managementinformatiesystemen. We bieden onze klanten de mogelijkheid om vanuit de managementcontrol-cyclus de verschillende bedrijfsfuncties nauwgezet te monitoren en waar nodig bij te sturen.

We beschikken inmiddels over tientallen jaren werkervaring op de werkgebieden strategie, performance management, financieel management, human resources management, business intelligence en datawarehousing. Vanuit deze bredere ervaring specialiseert i4Action zich op het nieuwe werkgebied HR Analytics (of HR Intelligence).

Een goede inrichting en een goed gebruik van een basisinformatiesysteem is uitermate belangrijk voor een betrouwbare vastlegging van de gegevens en daaropvolgend een betrouwbare ontsluiting van stuurinformatie.

Om onze klanten van A tot en met Z kwalitatief hoogwaardige diensten en oplossingen te kunnen (blijven) bieden in ons dynamische en snel evoluerende werkgebied, werken we samen met diverse gerenommeerde adviesbureaus, consultancybedrijven en softwareleveranciers. Kwaliteit, continuïteit en het partnership met onze klanten staan bij onze dienstverlening hoog in het vaandel.

i4Action - keeps an eye on your business